Sertéskaraj mexikói pácban, korianderes, kukoricás pirított rizzsel a Főételek kategóriában
Keverjük el a fűszerkeveréket 1 dl olajjal és kenjük be vele az enyhén kiklopfolt karajszeleteket. Tegyük félre a hűtőbe 20-30 percre.
Mossuk meg a rizst, majd egy Knorr tyúkhúsleves kockát tartalmazó vízben főzzük meg. Ha kész, hagyjuk lefedve.
Süssük ki a karajszeleteket a saját pácolajukban néhány perc alatt egy serpenyőben.
Míg pihentetjük a húst, pirítsuk meg a rizst. Egy serpenyőben forrósítsunk föl olíva olajat. Azon pirítsuk meg pár másodperc alatt a római köményt, majd adjuk hozzá a rizst. Pirítsuk tovább, majd 2-3 perc múlva adjuk hozzá a lemosott és lecsöpögtetett kukoricát is. A végén adjuk hozzá az apróra vágott koriandert is. Tálaljuk a húst a rizzsel és a kedvenc mártogatósunkkal vagy salsánkkal.