Sertésérmék gombás mártásban, pirított paprikákkal
Sertésérmék gombás mártásban, pirított paprikákkal
  • timer50 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Carbonara spagetti alap - 1 csomag
  • napraforgó olaj - 1 dl
  • kaliforniai paprika - 2 darab
  • Főzőtejszín - 1 dl
  • Knorr Flekken Villámpác - 1 csomag
  • friss gomba - 20 dekagramm
  • sertéscomb - 60 dekagramm

Elkészítés:

  1. A sertéscombból 8 szeletet vágunk amit bepácolunk az olajjal elkevert KNORR Flekken villámpáccal. Az elkevert pácolajból 1 ek-nal félreteszünk a paprika sütéséhez.15 percig állni hagyjuk.
  2. Felhevített serpenyőbe rakjuk és elősütjük. A serpenyőbe nem teszünk olajat mert a húson már ott van a szükséges mennyiség.
  3. Felengedjük annyi vízzel ami ellepi a húst és majdnem puhára pároljuk.
  4. Közben a zöldségeket megmossuk. A gombát cikkekre, a paprikát vékony csíkokra vágjuk. Amikor a hús már majdnem puha hozzáadjuk a KNORR Carbonara spagetti Rafinéria alapot, a cikkre vágott gombát és legvégül a főzőtejszínt.
  5. Egy másik edényt jól felforrósítunk és abban pedig a paprikát pirítjuk le a maradék pácolajon.
  6. Rizskörettel tálalható. A szószos hús tetejére szórjuk a paprikát.