Feltöltve:

Sertésborda debrecenis raguval

timer 40
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tejföl2 dl
sárgarépa1 darab
vöröshagyma1 darab
olaj2 evőkanál
liszt2 evőkanál
fehérrépa1 darab
Delikát ételízesítő1 teáskanál
sertéskaraj40 dekagramm
Debreceni kolbász2 darab
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill1 teáskanál

Sertésborda debrecenis raguval a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A hússzeleteket fűszerezzük meg és 2 kanál olajon serpenyőben süssük elő, és tegyük félre. A visszamaradt serpenyőben pirítsuk sárgára az apróra vágott hagymát, tegyük rá a
felkarikázott Debrecenit, majd néhány perccel később a felkarikázott zöldséget is.

2. lépés

Adjuk hozzá a lisztet, keverjük el és öntsünk alá kevés vizet, fűszerezzük ételízesítővel, és fedő alatt pároljuk. Ha a víz elfő, pótoljuk. Ha minden megpuhult, keverjük hozzá a tejfölt, rakjuk vissza a serpenyőbe a húst és még egyszer forraljuk össze.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem