Sertésborda debreceni raguval
Sertésborda debreceni raguval
  • timer50 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • tejföl - 2 dl
  • sárgarépa - 1 darab
  • vöröshagyma - 1 darab
  • olaj - 2 evőkanál
  • Delikát ételízesítő - 1 teáskanál
  • KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült - 1 evőkanál
  • Debreceni kolbász - 2 darab
  • petrezselyemgyökér - 1 darab
  • sertésborda - 40 dekagramm

Elkészítés:

  1. A hússzeleteket fűszerezzük meg a KNORR sertéssült fűszerkeverékkel, süsük elő az olajon, és tegyük félre.
  2. A maradék olajban pirítsuk sárgára az apróra vágott hagymát, tegyük rá a felkarikázott debrecenit, majd néhány perccel később a felkarikázott zöldséget is, ezt a delikáttal ízesítsük.
  3. Öntsünk alá kevés vizet, és fedő alatt pároljuk, ha a víz elfő, pótoljuk. Ha minden megpuhult, keverjük hozzá a tejfölt, és tegyük vissza a hússzeleteket és még egyszer melegítsük össze.