Feltöltve:

Sertés szűzérmék, vadas káposztaraguval

timer 30
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Knorr Magyaros Fűszervarázs2 teáskanál
olaj2 evőkanál
tejszín1 dl
Kolozsvári szalonna15 dekagramm
kömény darab
sertés szűzpecsenye30 kilogramm
brandy1 evőkanál
Globus Mustár2 teáskanál
Knorr Vadas alap1 csomag
fejes káposzta30 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

A megmosott, csíkokra vágott káposztát a köménnyel ízesített sós vízben 10-15 perc alatt megfőzzük, aztán leszűrjük. A húst érméknek vágjuk, fűszerkeverékkel fűszerezzük és serpenyőben forró olajon megpirítjuk. Kivesszük, melegen tartjuk.

2. lépés

Közben a felkockázott szalonnát a serpenyőben megpirítjuk. Felöntjük a 4 dl hideg vízzel és 1dl tejszínnel elkevert KNORR Vadas alappal és kevergetés mellett felforraljuk, 1 percig főzzük. A káposztát a vadas szószhoz adjuk, elkeverjük, a mustárral és a konyakkal tetszés szerint ízesítjük, majd kb. 2-3 perc alatt összeforraljuk. A káposztaragu tetejére tálaljuk a szűzérméket.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem