Feltöltve:

Sertés szűzérmék vadas káposztaraguval

timer 30
mood Közepes
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz4 dl
Kolozsvári szalonna15 dekagramm
kömény teáskanál
napraforgó olaj2 evőkanál
mustár2 teáskanál
Főzőtejszín1 dl
Knorr Vadas alap1 csomag
sertésszűz30 dekagramm
fejes káposzta30 dekagramm
KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült1 csomag

Elkészítés

1. lépés

A megmosott, csíkokra vágott káposztát a köménnyel ízesített sós vízben 10-15 perc alatt megfőzzük, aztán leszűrjük.

2. lépés

A húst érmékre vágjuk, Knorr fűszerkeverékkel fűszerezzük és serpenyőben forró olajon megpirítjuk, majd kivesszük és melegen tartjuk.

3. lépés

A felkockázott szalonnát a serpenyőben megpirítjuk.

4. lépés

Felöntjük a 4 dl hideg vízzel és 1dl tejszínnel elkevert KNORR Vadas Rafinériával és kevergetés mellett felforraljuk, majd 1 percig főzzük.

5. lépés

A káposztát a vadas szószhoz adjuk, elkeverjük, mustárral tetszés szerint ízesítjük, majd kb. 2-3 perc alatt összeforraljuk.

6. lépés

A káposztaragu tetejére tálaljuk a szűzérméket.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem