víz | 2 dl |
---|---|
karfiol | 50 dekagramm |
tejszín | 3 dl |
reszelt sajt | 10 dekagramm |
sertéscomb | 60 dekagramm |
Delikát8 ételízesítő | 2 dekagramm |
Knorr Tejszínes paprikás csirke alap | 1 csomag |
Sertés szelet rakott karfiolpaprikással a Főételek kategóriában
A DELIKÁTTAL ízesített vízben előfőzzük pár percig a karfiolrózsákat és egy hőálló tálba tesszük.
A KNORR Tejszínes paprikás csirke Rafinériát, 3 dl főzőtejszínnel és 2 dl vízzel jól elkeverjük, majd forrástól számított 2 percig főzzük.
A karfiol rózsákra öntjük, megszórjuk reszelt sajttal és 175°C-ra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
A leszeletelt sertéscombot kiklopfoljuk, az inakat ha szükséges átvágjuk és KNORR Grill Fűszervarázzsal ízesítjük. Forró olajon megsütjük.
A sült karfiol paprikással tálaljuk.