Serpenyős sült csirkemell kéksajtos kéregben
Serpenyős sült csirkemell kéksajtos kéregben
  • timer45 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell filé - 400 gramm
  • Knorr Tyúkhúsleveskocka - 1 darab
  • olíva olaj - 3 evőkanál
  • toast kenyér - 5 szelet
  • dióbél - 0.25 pohár
  • kékpenészes sajt - 100 gramm
  • hagyma - 1 darab
  • margarin - 100 gramm
  • provanszi fűszerkeverék - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. Keverjük ki a szétnyomkodott Knorr-kockát 3 evőkanál olajjal. Majd jól dörzsöljük be vele a csirkemelleket. Ezután süssük meg forró serpenyőben 7-8 perc alatt.
  2. Közben készítsük el a bundát. Margarinon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a fűszereket, kockákra vágott kenyeret, az összevágott dióbelet és a szétmorzsolt sajtot. Keverjük össze alaposan.
  3. Tegyük a csirkemellre, majd fordítsuk meg és süssük rá, hogy jó ropogós kéreg legyen belőle. Rásüthetjük sütőben is.