Feltöltve:

Serpenyőben sült tőkehal aszalt paradicsommal, bazsalikommal és zöldbors mártással.

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tőkehal filé4 darab
Hellmann's Real majonéz4 evőkanál
Knorr Olaszos Salátaöntet por1 csomag
zöldbors1 evőkanál
aszalt paradicsom olajban8 darab
néhány bazsalikom levél
lilahagyma1 darab
egy marék rukkola
reszelt parmezán sajt2 evőkanál
olíva olaj az aszalt paradicsomból3 evőkanál

A bagettet kenjük meg egy kis olíva olajjal és dörzsöljük be fokhagymával, miután megpirítottuk a grillen.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Középen vágjuk félbe a halfiléket. A lecsöpögtetett zöldborsot keverjük össze a majonézzel. Kenjük be vele a halakat. 4 halszeletre fektessünk 2-2 aszalt paradicsomot, karikára vágott lilahagymát és bazsalikom leveleket. Majd fedjük be őket a másik 4 szelet hallal. Ezután csomagoljuk be őket alufóliába külön-külön.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Közepesen forró grillen süssük meg őket 8-10 perc alatt, Félidőben fordítsuk meg őket.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Az olasz salátaöntet port keverjük össze 3 ek vízzel és az aszalt paradicsom olajjal. Keverjük össze a dresszinget a rukkolával, majd szórjuk meg parmezánnal. Tálaljuk a halat a salátával, grillezett bagettel, vagy akár szendvicsként is.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek