Feltöltve:

Savanyú káposztás párolt kacsa

timer 100
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Knorr Szárnyas Fűszervarázs1 csomag
vöröshagyma1 darab
majoránna1 evőkanál
Knorr Tyúkhúsleveskocka2 darab
savanyú káposzta50 dekagramm
fokhagymagerezd2 darab
liszt1 evőkanál
olaj a sütéshez40 milliliter
kacsa1 darab
szárított, beáztatott gomba2 dekagramm

Savanyú káposztás párolt kacsa a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A kacsát tisztítsuk meg, majd negyedeljük fel. Szórjuk meg bőségesen majorannával és Szárnyas fűszerkeverékkel. Tegyük hűtőbe egy éjszakára.

2. lépés

Süssük át a húsdarabokat olajon. Pucoljuk meg és vágjuk apróra a hagymát. Adjuk a húshoz és pirítsuk meg. Tegyük át a húst és a hagymát egy széles aljú lábosba..

3. lépés

Vágjuk össze a savanyú káposztát és adjuk a húshoz a felcsíkozott gombával és apróra vágott fokhagymával együtt.

4. lépés

Öntsük alá a 2 db Knorr tyúkhúsleves kockából készült húslevessel, takarjuk le és a kacsa nagyságától függően pároljuk 1-1.5 órán át, míg a kacsa megpuhul.

5. lépés

A párolás vége felé adjuk hozzá a vízzel elkevert lisztet és főzzük pár percig, míg a szósz besűrűsödik.

Tálaljuk tört burgonyával.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem