Feltöltve:

Savanyú káposzta leves galuskával

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 6

Hozzávalók

víz2 dl
tejföl2 dl
szegfűbors1 darab
babérlevél1 darab
liszt1 teáskanál
Knorr Zöldségleveskocka1 darab
savanyú káposzta leve2 dl
szárított vargánya2 evőkanál
galuska10 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Keverjük össze a vizet a savanyú káposzta levével fele -fele arányban.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Adjuk hozzá a fűszereket: a szegfűborsot, a babérlevelet a Knorr zöldségleves-kockát és forraljuk fel.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Sós forrásban lévő vízben főzzük ki a galuskát. Ha kész, szűrjük le és tegyük a savanyú levesbe.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Adjunk hozzá néhány előre beáztatott szárított vargányát, habarjuk be liszttel elkevert tejföllel.
    Ízesítsük (ha kell), főzzük egy pár percet még és tálaljuk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Karfiol pecorino sajttal

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tiroler gröstl (Tiroli grösztli)

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1

Hummus

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 2

Csirkesaláta téli gyümölcsökkel

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 9

Marcipános almatrutyi

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Réteges Epres Joghurt!

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csicseriborsós piláf

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 2