Feltöltve:

Savanyú húspogácsa

timer 40
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tejföl1 dl
tojás1 darab
uborka2 darab
fokhagymagerezd1 darab
tejszín1 dl
koriander1 csipetnyi
parmezán5 dekagramm
pirospaprika1 teáskanál
Globus Mustár1 teáskanál
őrölt feketebors1 csipetnyi
Knorr Burgonyapüré1 evőkanál
sertéscomb30 dekagramm
szardellapaszta1 teáskanál
Knorr Fasírt Fűszervarázs1 evőkanál

Elkészítés

1. lépés

A húst megmossuk, letörülgetjük, és az ecetes uborkával együtt ledaráljuk. Hozzáöntjük a tejszínt, a tejfölt, a tojást, a burgonyapelyhet, a szardellapasztát, a fűszereket és a reszelt sajtot. Az egészet addig gyúrjuk, amíg az összes folyadékot felveszi.

2. lépés

Nedves kézzel apró pogácsákat formálunk a masszából, majd lisztbe mártjuk, és forró olajba tesszük. 6-8 perc alatt pirosra sütjük, lecsöpögtetjük róla az olajat.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 100"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 520"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 220"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem