tejföl | 1 dl |
---|---|
tojás | 1 darab |
uborka | 2 darab |
fokhagymagerezd | 1 darab |
tejszín | 1 dl |
koriander | 1 csipetnyi |
parmezán | 5 dekagramm |
pirospaprika | 1 teáskanál |
Globus Mustár | 1 teáskanál |
őrölt feketebors | 1 csipetnyi |
Knorr Burgonyapüré | 1 evőkanál |
sertéscomb | 30 dekagramm |
szardellapaszta | 1 teáskanál |
Knorr Fasírt Fűszervarázs | 1 evőkanál |
Savanyú húspogácsa a Előételek kategóriában
A húst megmossuk, letörülgetjük, és az ecetes uborkával együtt ledaráljuk. Hozzáöntjük a tejszínt, a tejfölt, a tojást, a burgonyapelyhet, a szardellapasztát, a fűszereket és a reszelt sajtot. Az egészet addig gyúrjuk, amíg az összes folyadékot felveszi.
Nedves kézzel apró pogácsákat formálunk a masszából, majd lisztbe mártjuk, és forró olajba tesszük. 6-8 perc alatt pirosra sütjük, lecsöpögtetjük róla az olajat.