Feltöltve:

Savanyú halászlé zöldségekkel

timer 40
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz1 liter
sárgarépa1 darab
citromlé2 evőkanál
babérlevél1 darab
fehérrépa1 darab
finomliszt1 evőkanál
zeller1 darab
napraforgó olaj1 evőkanál
citrom1 darab
12%-os tejföl1 dl
Knorr Halászlékocka5 darab
pontyfilé20 dekagramm
halbelsőség15 dekagramm

Savanyú halászlé zöldségekkel a Levesek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A megtisztított, megmosott és kis kockákra vágott zöldségeket az olajon lepirítjuk, majd kevés vízzel félpuhára pároljuk.

2. lépés

Felengedjük 1 liter vízzel, hozzáadjuk a kifilézett, beirdalt, csíkokra vágott pontyhúst, a megtisztított halbelsőséget, a KNORR Halászlé kockákat.

3. lépés

Babérlevéllel és a citromlével ízesítjük, majd lassú forralással készre főzzük.

4. lépés

A lisztből és tejfölből készített habarással sűrítjük. A főzés közben elpárolgott vizet pótolni kell.

5. lépés

Tálaláskor citromkarikákkal díszíthetjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 5
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem