víz | 1 liter |
---|---|
citrom leve | 1 darab |
12%-os tejföl | 2 dl |
Knorr Gulyásleves | 1 csomag |
csípős gulyáskrém | 1 evőkanál |
Savanyú-csípős gulyásleves a Levesek kategóriában
A KNORR Gulyáslevest bő 1 liter forrásban lévő vízhez öntjük. Gyakori kevergetés mellett, közepes lángon, 10 percig főzzük. A főzés végén hozzáadjuk a kifacsart citrom levét és a gulyáskrémet.
A tűzről levéve, lefedve 5 percig állni hagyjuk, hogy a levesben minden megpuhuljon.
Tálaláskor elkevert tejfölt teszünk a levesbe. A tejföl és a citromlé együttesen adja meg ételünk savanykás jellegét.
Ha csípősebbre szeretnénk tegyünk bele több csípős gulyáskrémet.