Saslik kolbásszal és gombával
Saslik kolbásszal és gombával
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • grillkolbász - 600 gramm
  • Hellmann's Chilis szósz - darab
  • gomba - 16 darab
  • Knorr Grill Fűszerkeverék - 1 evőkanál
  • lilahagyma - 1 darab
  • zöld olíva bogyó - 15 darab
  • olaj - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. Vágjuk a kolbászt kb. 1 cm vastag szeletekre. A lilahagymát vágjuk cikkekre, a gombát félbe. Szórjuk meg a fűszerkeverékkel, locsoljuk le az olajjal és jól keverjük össze.
  2. A nyársakra húzzuk fel felváltva a gombát, kolbászt, hagymát, olíva bogyókat. Mindegyik saslikon legyen 3-féle különböző összetevő.
  3. A nyársakat süssük meg közepesen forró grillen 20 perc alatt, időről időre megfordítva őket. A kész nyársakat tálaljuk Hellmann's chili szósszal.