Feltöltve:

Saslik kolbásszal és gombával

timer 30
mood Könnyű
person 6 fő
thumb_up 4

Hozzávalók

grillkolbász600 gramm
Hellmann's Chilis szósz
gomba16 darab
Knorr Grill Fűszerkeverék1 evőkanál
lilahagyma1 darab
zöld olíva bogyó15 darab
olaj1 evőkanál

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Vágjuk a kolbászt kb. 1 cm vastag szeletekre. A lilahagymát vágjuk cikkekre, a gombát félbe. Szórjuk meg a fűszerkeverékkel, locsoljuk le az olajjal és jól keverjük össze.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    A nyársakra húzzuk fel felváltva a gombát, kolbászt, hagymát, olíva bogyókat. Mindegyik saslikon legyen 3-féle különböző összetevő.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    A nyársakat süssük meg közepesen forró grillen 20 perc alatt, időről időre megfordítva őket. A kész nyársakat tálaljuk Hellmann's chili szósszal.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek