Feltöltve:

Saslik karajból és csirkéből

timer 30
mood Könnyű
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

füstölt-főtt császárszalonna100 gramm
Knorr 100% Természetes Páckeverék 35g Fokhagymás1 csomag
sárga kaliforniai paprika1 darab
lilahagyma1 darab
Olaj4 evőkanál
sertésszűz400 gramm
csirkemell filé400 gramm

Saslik karajból és csirkéből a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Saslik karajból és csirkéből elkészítés 1. lépés képe

Kockázzuk fel a húsokat és a szalonnát kb. 2 cm-es kockákra.

2. lépés

Saslik karajból és csirkéből elkészítés 2. lépés képe

A paprikát szintén vágjuk ekkora kockákra, a hagymát cikkezzük föl.

3. lépés

Saslik karajból és csirkéből elkészítés 3. lépés képe

Húzzuk fel őket felváltva az előre beáztatott nyársakra. (áztassuk be legalább fél órára vízbe a nyársakat, hogy ne égjenek meg később.)

4. lépés

Saslik karajból és csirkéből elkészítés 4. lépés képe

Majd locsoljuk meg olajjal a nyársakat és szórjuk meg a fűszerkeverékkel.

5. lépés

Saslik karajból és csirkéből elkészítés 5. lépés képe

Süssük meg a nyársakat oldalanként 6-8 percig.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem