Sárgarépával töltött pulyka alsócomb zöldséges ágyon a Főételek kategóriában
A pulyka combokat mossuk meg, és egy éles kés segítségével csontozzuk ki. A combot terítsük szét, fűszerezzük, pici vékony szelet margarint tegyünk bele, és a csont helyére tegyünk be egy sárgarépát, és kössük össze.
Egy olyan edénybe amit a sütőbe is be tudunk majd tenni, tegyük bele a megtisztított, feldarabolt zöldségeket, sózzuk meg enyhén és helyezzük rá a combokat, a maradék margarint tegyük mellé, és lassú tűzre tegyük fel párolni, fedő alatt. Az edényt néha-néha mozgassuk meg, hogy a zöldségek le ne égjenek. Ha a zöldségek, és a hús nem engedne elegendő levet, fél dl vizet levét öntsük alá.
Kb 40 perc párolás után vegyük le a fedőt, és sütőbe 40 perc alatt 180 fokon süssük készre.
Köretnek a párolt zöldeket adjuk hozzá.