Sárgarépás-fenyőmagos mártogatós
Sárgarépás-fenyőmagos mártogatós
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • Globus Majonéz - 2 evőkanál
  • sárgarépa - 1 darab
  • bors - 1 csipetnyi
  • citrom leve - 1 teáskanál
  • tejszín - 1 dl
  • Delikát ételízesítő - csipetnyi
  • méz - 1 teáskanál
  • fenyőmag - 3 evőkanál

Elkészítés:

  1. Pirítsuk meg a fenyőmagokat egy száraz serpenyőben. Hagyjuk kihűlni. A sárgarépát reszeljük le.
  2. Keverjük össze a fenyőmagok felét,a sárgarépát, a tejszínt,a mézet, a citromlevet, a borsot és a Delikátot.
  3. Ezután keverjük össze a majonézzel és a maradék fenyőmaggal. Tálalás előtt hűtsük le.Tálaljuk pirítóssal, rozsos extrudált kenyérrel, zöldségekkel.