csirkemell filé | 40 dekagramm |
---|---|
sárgarépa | 3 darab |
vöröshagyma | 1 darab |
Knorr Tyúkhúsleveskocka | 2 darab |
olaj | 4 evőkanál |
száraz fehérbor | 1 dl |
fagyasztott burgonyakrokett | 25 dekagramm |
Sárgarépás csirkeragu a Főételek kategóriában
A hagymát finomra, a répát vékony karikákra vágjuk.
A csirkét csíkokra vágjuk, a hagymát megfuttatjuk az olajon, majd hozzáadjuk a répát, 2-3 percig pirítjuk, és a csirkecsíkokat is hozzáadjuk.
Nagy lángon 5 percig pirítjuk, majd megborsozzuk, a leveskockát rámorzsoljuk, egy kevés vizet öntünk alá és lefedve kb. 5 perc alatt puhára pároljuk.
A végén a borral meglocsoljuk. Köretkén krokettet kínálunk hozzá.