tojássárgája | 1 darab |
---|---|
Rama Vajas Íz | 3 evőkanál |
tejföl | 2 evőkanál |
zsemlemorzsa | 5 evőkanál |
vöröshagyma | 1 darab |
tojás | 1 darab |
petrezselyemzöld | 1 csokor |
sárgaborsó | 1 darab |
fokhagymagerezd | 2 darab |
Knorr Zöldségleveskocka | 1 darab |
gyömbér | 2 dekagramm |
tészta | 1 csomag |
mák | 1 evőkanál |
Sárgaborsós pirog a Főételek kategóriában
A sárgaborsót áztassuk be egy éjszakára. Egy lábasba öntsünk 2 pohár vizet, majd tegyük bele a sárgaborsót és a Zöldségleveskockát. Főzzük puhára és hűtsük le.
Vágjuk apróra a hagymát, a fokhagymát, a gyömbért reszeljük le. A hagymát pirítsuk meg a margarinon.
A sárgaborsóhoz adjuk hozzá a hagymát, gyömbért, a fokhagymát és a petrezselymet. Üssük bele a tojást és adjuk hozzá a zsemlemorzsát.