Sárgaborsó krémleves sonkás-füstölt sajtos szendviccsel
Sárgaborsó krémleves sonkás-füstölt sajtos szendviccsel
  • timer10 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • petrezselyem zöld - 1 evőkanál
  • tejföl - 2 teáskanál
  • rozskenyér - 2 szelet
  • morzsolt majoranna - 1 csipetnyi
  • Knorr Sárgaborsó Krémleves Baconnel - 1 csomag
  • zsíros füstölt sajt - 5 dekagramm
  • füstölt pulykasonka - 4 szelet

Elkészítés:

  1. A levest készítsük el a tasakon található leírás szerint.
  2. Közben készítsük el a szendvicskrémet. A krémsajtot keverjük jól el a lereszelt füstölt sajttal és a nagyon apróra vágott sonkaszeletekkel. Ízesítsük még friss petrezselyem zölddel és egy pici majoránnával. Kenjük a szendvicskrémet a szép, nagyobb szelet rozskenyerekre.
  3. A leveshez adjunk 1-1 kiskanál tejfölt és tálaljuk a rozskenyeres szendviccsel.