Feltöltve:

Sárgaborsó krémleves kéksajtos, karamellizált hagymás szendviccsel

timer 10
mood Könnyű
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tejföl2 teáskanál
snidling2 teáskanál
kékpenészes sajt6 dekagramm
Knorr Sárgaborsó Krémleves Baconnel1 csomag
kalács2 szelet
karamellizált hagyma2 evőkanál

Sárgaborsó krémleves kéksajtos, karamellizált hagymás szendviccsel a Levesek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A levest készítsük el a tasakon található leírás szerint.

2. lépés

Közben pirítsuk meg a kalácsszeleteket. (Ez elhagyható, de az édeskés kalács megpirítva különösen kellemes ízű, így mindenképpen javasolt!)

3. lépés

Morzsoljuk a kalácsra a kékpenészes sajtot és forró sütőben pár perc alatt olvasszuk rá.

4. lépés

Ha kész, kanalazzunk rá karamellizált hagymát, vagy hagymalekvárt. Tálaljuk a forró levessel. A levesre tehetünk egy-egy kiskanál tejfölt és snidlinget is.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 6
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem