Feltöltve:

Sárgaborsó krémleves kacsamájkrémes szendviccsel

timer 10
mood Könnyű
person 2 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

víz0.5 liter
majoránna1 csipetnyi
lilahagyma szelet
krémsajt1 evőkanál
Knorr Sárgaborsó Krémleves Baconnel1 csomag
kacsamájkrém1 evőkanál

Sárgaborsó krémleves kacsamájkrémes szendviccsel a Levesek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A Knorr Sárgaborsó krémlevest főzzük meg annak tasakján olvasható javaslat alapján.

2. lépés

Egy jó evőkanálnyi (70-80 g) kacsamájkrémet keverjünk ki egy jó evőkanálnyi jobb minőségű krémsajttal.

3. lépés

Fűszerezzük 1-2 csipet őrölt majorannával, késhegynyi mustárral.

4. lépés

A megkent kenyérszeleteket egy-egy szelet lila hagymával gazdagítsuk, a leves pompás kísérője lesz.
Javasolt kenyértípus: félbarna rozzsal gazdagított kenyér.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 6
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem