Feltöltve:

Sárgaborsó káposztával

timer 1500
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vöröshagyma1 darab
majoránna1 evőkanál
füstölt szalonna300 gramm
sárgaborsó20 dekagramm
savanyú káposzta1 kilogramm
Knorr Füstölthús-ízesítő kocka4 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Előző nap áztassuk be a sárgaborsót, a következő nap főzzük meg.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    A savanyú káposztát mossuk át hideg vízzel, majd csavarjuk ki jól. Ezután aprítsuk föl. Tegyük fel 3 liter, Knorr Füstölt hús-ízesítő kockával ízesített vízben főni, amíg meg nem puhul.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    A kockákra vágott szalonnából olvasszuk ki a zsírt, ebben az ugyancsak kockára vágott hagymát meg lehet pirítani. Használjunk széles, nagy serpenyőt.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    A megfőtt savanyú káposztát és a sárgaborsót egy lábasban keverjük össze a hagymával és a szalonnával.

  5. 5. lépés

    5. lépés képe

    Fűszerezzük majoránnával és pároljuk együtt addig, míg az ízek jól összeérnek és a sárgaborsó besűríti az ételt.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Chili con carne nyári zöldségekkel

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0

Őszi zöldséges torta

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0

Őszi paradicsomos zöldségragu

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 0

Caponata

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1

Brokkolis, sajtos rétes

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1

Zöldséges chili feta sajttal

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csicseriborsó spenóttal

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0

Hagymás pirított újkrumpli

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis burgonya

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0

Fehér spárga hollandi mártással

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1

Spárga máltai mártással

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 2

Spárga hollandi mártással

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0