Feltöltve:

Sárgabarackos lepény

timer 60
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

cukor20 dekagramm
Ráma20 dekagramm
tojássárgája5 darab
tojásfehérje felvert habja5 darab
rétesliszt20 dekagramm
rum2 evőkanál
sárgabarack80 dekagramm

A tepsi kikenéséhez

Ráma1 darab
liszt1 darab

A szóráshoz

porcukor2 evőkanál

Elkészítés

1. lépés

Habosra keverjük a cukrot a Ramával és a tojások sárgáival. Apránként hozzáadjuk a réteslisztet, majd a rumot. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és ezt is hozzákeverjük. Közepes nagyságú tepsibe terítjük, és meghámozott, kimagozott barackokat borítunk rá a magházukkal kifelé. Előmelegített sütőben sütjük 35 percig. Meghintjük porcukorral és tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem