Feltöltve:

Saláta kecskesajttal, spárgával és goji bogyókkal

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

rukkola400 gramm
goji bogyó100 gramm
Knorr Olaszos Salátaöntet por1 csomag
fehér spárga1 csokor
kecskesajt200 gramm
sült cékla1 darab
földieper200 gramm
Cukor2 evőkanál
almaecet100 milliliter
citrom1 darab
olíva olaj50 milliliter

Ha nem szeretjük a kecskesajtot, használjunk akár fetát, akár egy camembert típusú sajtot.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Hámozzuk meg a spárgát és citromlével ízesített vízben főzzük meg pár perc alatt. Hosszában vágjuk félbe a spárgákat. Egy kisebb edénybe tegyünk forró vizet, cukrot és citromlevet. Tegyük ebbe a spárgát pácolódni és hűlni.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Egy keverőtálban keverjük össze a salátát, a félbe vágott epret, a goji bogyót, a felkockázott céklát és a kecskesajtot.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    A salátaöntet port keverjük össze az olíva olajjal és egy kevés forró vízzel. Locsoljuk meg vele a salátát.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek