Feltöltve:

Sajttekercs

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

mustár1 evőkanál
snidling1 darab
bors1 darab
trapista sajt40 dekagramm
gépsonka30 dekagramm
Ráma30 dekagramm
kockasajt1 doboz
keményre főtt tojás3 darab
1 darab

Elkészítés

1. lépés

A sajtot egy erősebb zacskóban forró vízbe lógatjuk, és fél órát főzzük. Miután szépen meglágyult, nyújtódeszkán téglalap alakúra nyújtjuk. A kockasajtot a fele Ramával, és a villával szétnyomkodott tojásfehérjével kikeverjük, ízesítjük sóval, borssal és az apróra vágott snidlinggel. Én petrezselyem levéllel szoktam. Ezt a krémet a kinyújtott sajtra kenjük, sonkaszeleteket teszünk rá. A maradék Ramával elkeverjük az összetört tojássárgáját, mustárt, sót borsot. Ezt a krémet a sonkára kenjük. Az egészet a hosszabbik oldalánál kezdve feltekerjük szorosan. Szemből is feltekerhetjük még, és így középen elvágjuk, ekkor két rúd lesz belőle. Magában is, és pirítóssal is nagyon finom.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem