Sajttal töltött húsgombócok csípős paradicsomszószban a Főételek kategóriában
Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra. Vágjuk finomra a hagymát és enyhén verjük fel a tojást.
Gyúrjuk össze a húst, a zsemlemorzsát, a tojást és a hagymát. Készítsünk 18-20 db kb. 5 cm-es húsgombócot. Nyomkodjuk a gombócok közepébe a mozzarella golyókat.
Sütőpapírral béleljünk ki egy tepsit. Enyhén olajozzuk meg és tegyük rá a húsgolyókat. Tegyük a sütőbe kb. 10 percre.
Eközben keverjük össze az Arrabbiata alapot 1 dl vízzel és a felaprított paradicsommal (ha frisset használunk, akkor előtte hámozzuk meg őket). Hozzuk forrásba, majd finoman, időnként megkeverve főzzük 5 percig.
Adjuk a szószhoz a húsgombócokat. Vegyük lejjebb a hőt és lefedve, kis lángon pároljuk őket további 10 percig. Tálaljuk reszelt parmezánnal.