Sajttal sütött makaróni csirkével és gombaszósszal a Főételek kategóriában
Tegyünk föl egy fazék sós vizet főni a tésztának. Ha forr, főzzük meg benne a leírás szerint a tésztát.
A csirkemellet csíkozzuk föl és pirítsuk meg olíva olajon 2-3 perc alatt. Enyhén sózzuk, borsozzuk. Ha kész, tegyük félre.
A gombát közben mossuk meg és vágjuk szeletekre. Ugyanebben a serpenyőben, kevés olaj hozzáadásával pirítsuk meg ezt is. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
Majd tegyük vissza a serpenyőbe a csirkét. Adjuk hozzá a Knorr tasak tartalmát. Öntsük föl kb. 3 dl hideg vízzel, jól keverjük el. Ha forr, lassú lángon főzzük 5 percig.
A végén keverjünk el benne 2 evőkanál tejfölt és forraljuk újra be. Adjuk hozzá a megfőtt tésztát és keverjük össze.
Egy kevés olíva olajjal kikent hőálló tálba helyezzük a szószos tésztát. Szórjuk meg reszelt sajttal. Tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe és kb. 10 perc alatt süssük össze, míg a sajt szépen ráolvad a tetejére.