Sajttal sült borjúnyelv
Sajttal sült borjúnyelv
  • timer90 perc
  • moodNehéz
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • tejföl - 250 milliliter
  • Knorr Carbonara spagetti alap - 1 csomag
  • sárgarépa - 2 darab
  • tojás - 2 darab
  • citromlé - 1 evőkanál
  • petrezselyemzöld - 1 darab
  • babérlevél - 2 darab
  • szemes bors - 1 teáskanál
  • Knorr Zöldségleveskocka - 2 darab
  • hagyma - 1 darab
  • kemény sajt - 100 gramm
  • borjúnyelv - 500 gramm
  • zsíradék - 5 evőkanál

Elkészítés:

  1. Tisztítsd meg a zöldséget és tedd egy lábosba, add hozzá a babérlevelet és a borsot. Öntsd fel 2 liter vízzel, a Knorr zöldségleves-kockát.
  2. Az alaplébe tedd bele a nyelvet, majd miután megfőtt, húzd le a bőrét és vágd szeletekre. A sajtot reszeld le.
  3. A Knorr Carbonara spagetti rafinériát keverd össze a tejföllel és forrald fel. Miután kissé kihűlt, keverd bele a tojásokat.
  4. A húst tedd vajjal kikent tűzálló tálba. A mártáshoz add hozzá a sajt felét és a citromlevet, és öntsd rá a nyelvre.
  5. A tetejére tedd rá a maradék sajtot és süsd meg a sütőben 10 perc alatt.