Sajttal és fokhagymával töltött csirkemell
Sajttal és fokhagymával töltött csirkemell
  • timer25 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • fokhagyma gerezd - 4 darab
  • csirkemell filé - 600 gramm
  • kakukkfű - 2 teáskanál
  • zsemlemorzsa - 0.5 darab
  • Knorr Szárnyas Fűszervarázs - 3 evőkanál
  • tojás - 2 darab
  • petrezselyemzöld - 2 teáskanál
  • olaj - 3 evőkanál
  • liszt - 10 dekagramm
  • sajt szelet - 8 darab

Elkészítés:

  1. A csirkemell filéket vágjuk félbe és óvatosan klopfoljuk ki. Szórjuk meg Szárnyas fűszerkeverékkel.
  2. Vágjuk vékony szeletekre a fokhagymát és tegyük a húsra.
  3. Tegyünk a húsra egy-egy sajtszeletet is és szórjuk meg kakukkfűvel és petrezselyemmel. A húsokat hajtsuk félbe, a sajt maradjon középen.
  4. Panírozzuk be lisztbe, tojásba majd zsemlemorzsába forgatva. Vigyázzunk, hogy a sajt maradjon belül, ne lógjon ki a húsból.
  5. Hevítsünk olajat egy serpenyőben. Süssük meg a csirkemell szeleteket benne.Tálaljuk burgonya pürével.