fokhagyma gerezd | 4 darab |
---|---|
csirkemell filé | 600 gramm |
kakukkfű | 2 teáskanál |
zsemlemorzsa | 0.5 darab |
Knorr Szárnyas Fűszervarázs | 3 evőkanál |
tojás | 2 darab |
petrezselyemzöld | 2 teáskanál |
olaj | 3 evőkanál |
liszt | 10 dekagramm |
sajt szelet | 8 darab |
Sajttal és fokhagymával töltött csirkemell a Főételek kategóriában
A csirkemell filéket vágjuk félbe és óvatosan klopfoljuk ki. Szórjuk meg Szárnyas fűszerkeverékkel.
Vágjuk vékony szeletekre a fokhagymát és tegyük a húsra.
Tegyünk a húsra egy-egy sajtszeletet is és szórjuk meg kakukkfűvel és petrezselyemmel. A húsokat hajtsuk félbe, a sajt maradjon középen.
Panírozzuk be lisztbe, tojásba majd zsemlemorzsába forgatva. Vigyázzunk, hogy a sajt maradjon belül, ne lógjon ki a húsból.
Hevítsünk olajat egy serpenyőben. Süssük meg a csirkemell szeleteket benne.
Tálaljuk burgonya pürével.