Sajtos zöldségek alatt sült hal
Sajtos zöldségek alatt sült hal
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • sárgarépa - 1 darab
  • Rama Classic - 2 evőkanál
  • tej - 2 dl
  • citrom - 1 darab
  • Knorr Sajtszósz alap - 1 csomag
  • kelkáposzta - 25 dekagramm
  • Knorr Fokhagymás Villámpác - 2 teáskanál
  • zellergumó - 1 darab
  • fagyasztott tengeri halfilé - 60 dekagramm

Elkészítés:

  1. A sárgarépát megtisztítjuk, majd vékony karikákra vágjuk. A kelkáposztát kockázzuk, a zellert szeleteljük, majd az egészet ételízesítővel ízesített vízzel leforrázzuk.
  2. A halat egy margarinnal kikent közepes tepsibe tesszük, Villámpáccal fűszerezzük, majd rátesszük a zöldségeket.
  3. Az előírás szerint elkészített Alapot ráöntjük és előmelegített sütőben 30-40 perc alatt készre sütjük.