Sajtos zöldborsófőzelék tojással
Sajtos zöldborsófőzelék tojással
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • víz - 1 dl
  • tojás - 4 darab
  • Rama Classic - 5 dekagramm
  • tej - 2 dl
  • aprított petrezselyemzöld - 1 csomag
  • fagyasztott zöldborsó - 45 dekagramm
  • Knorr Sajtos hústekercsek alap - 1 csomag
  • Delikát8 ételízesítő - 1 teáskanál

Elkészítés:

  1. A felolvasztott margarinon megpároljuk a zöldborsót. Miután felengedett, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemlevelet, megízesítjük egy kevés Delikát8-cal, majd 1 dl víz hozzáadásával 5-8 percig pároljuk.
  2. Egy keverőtálban elkeverjük a Knorr sajtos Hústekercsek Rafinéria Alapot 2 dl tejjel, ezután a borsóhoz öntjük és alacsony lángon, kevergetve további 5 percig főzzük.
  3. Eközben süssünk tükörtojást.