Sajtos palacsinta paradicsomszószban sütve
Sajtos palacsinta paradicsomszószban sütve
  • timer45 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • konzerv paradicsom - 400 gramm
  • Knorr Bolognai spagetti alap - 1 csomag
  • hagyma - 1 darab
  • mozzarella sajt - 60 gramm
  • tojássárgája - 3 darab
  • Emmentáli sajt - 60 gramm
  • víz - 0.5 pohár

palacsinta tészta

  • tej vagy víz - 400 milliliter
  • liszt - 150 gramm
  • tojás - 2 darab

Elkészítés:

  1. Vágjuk finomra a hagymát és pirítsuk üvegesre. Adjuk hozzá a darabolt paradicsomot a lével együtt. Majd szórjuk rá a Knorr Fixet és egy fél pohár vizet. Keverjük össze majd főzzük, míg szépen besűrűsödik.
  2. Keverjük össze a palacsinta tészta összetevőit. Majd süssünk belőlük vékony palacsintákat.
  3. A kis kockákra vágott, vagy lereszelt sajtokat keverjük össze a tojássárgájával.
  4. Töltsük meg a palacsintákat a sajttal, majd tekerjük fel őket. Majd tegyük őket egy sütőtálba.
  5. Öntsük le a palacsintákat a paradicsomszósszal, majd tegyük őket 200 ° C-ra előmelegített sütőbe. Mielőtt betesszük a sütőbe, megszórhatjuk reszelt parmezán sajttal.