kész palacsinta | 12 darab |
Rama Vajas Íz | 15 dekagramm |
Liszt | 10 dekagramm |
trappista sajt | 25 dekagramm |
szerecsendió | 1 kis |
Delikát ételízesítő | 1 teáskanál |
tej | 300 milliliter |
kis pohár tejföl (150-170 g) | 1 darab |
A margarinon a lisztet világos zsemleszínűre pirítjuk.
Felöntjük tejjel, kevergetve felforraljuk. Ízesítjük 1 tk Delikáttal, szerecsendióval.
Hozzáadjuk a reszelt sajt felét, jól elkeverjük, hagyjuk kihűlni.
A palacsintákat megtöltjük a sajtkrémmel.
A megtöltött palacsintákat tegyük margarinnal enyhén kikent hőálló tálba, kenjük meg vékonyan tejföllel, szórjuk meg a maradék sajttal.
220 °C süssük pirosra 10-12 perc alatt.
Hozzászólások