Sajtos, májas húspástétom krém
Sajtos, májas húspástétom krém
  • timer45 perc
  • moodKözepes
  • person10 fő

Hozzávalók:

  • Rama Classic - 10 dekagramm
  • tej - 1 dl
  • Főzőtejszín - 1 dl
  • darált sertéshús - 60 dekagramm
  • Knorr Sajtszósz alap - 1 csomag
  • csirkemáj - 20 dekagramm

Elkészítés:

  1. A darált húst a felforrósított margarinon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott csirkemájat. DELIKÁT8-cal ízesítjük, borsozzuk.
  2. A KNORR Sajtszósz Rafinériát elkeverjük a tejszínnel és a tejjel, majd hozzáadjuk a húshoz és készre forraljuk.
  3. Kis adagos edényekbe téve hűtőbe tesszük. Tálalásnál friss pirítóssal, vágott zöldségekkel tálaljuk.