Sajtos csirkecomb
Sajtos csirkecomb
  • timer55 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 1 dl
  • Knorr Szárnyas Fűszervarázs - 1 csomag
  • tojás - 1 darab
  • olaj - 3 evőkanál
  • sajt - 10 dekagramm
  • burgonya - 80 dekagramm
  • tejszín - 2 dl
  • KNORR Pirított hagymás csirke Rafinéria Alap - 1 csomag
  • csirkecomb filé - 4 darab

Elkészítés:

  1. A burgonyát tegyük fel 15 percre főzni. Közben a csirkecombfiléket a 1/2 tasak fűszerkeverékkel ízesítsük, majd felhevített olajon mindkét oldalukat elősütjük.
  2. Az előkészített combokat karikára vágott főtt burgonyával együtt kiolajozott tűzálló tálba rétegezzük úgy hogy a maradék fűszer felével közbe beszórjuk.
  3. Ezután rálocsoljuk a tejszínnel, tojással és vízzel kikevert Knorr Pirított hagymás csirke alapot amit a sütésnél használt serpenyőben felforraltunk és 1 percig főztük. Meghintjük reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük.