Sajtos csiga a Előételek kategóriában
A lisztet összemorzsoljuk a kockákra vágott hideg margarinnal, hozzáadjuk a tejfölt, a sütőport és a sót. Alaposan összedolgozzuk, akkor lesz jó, ha a tészta már "mindent" felvett, és tiszta marad utána a gyúródeszka. 4 egyforma cipót formázunk belőle, és pihentetjük, míg elkészül a töltelék.
A töltelékhez a margarint 4 egyforma részre vágjuk, a sajtokat lereszeljük, és azt is 4 részre osztjuk. Kis edényben alacsony hőfokon felmelegítjük a margarint és belekeverjük a sajtot és a pirospaprikát. Kicsit kevergetjük, amíg a sajt meg nem olvad, majd levesszük a tűzről.
A tésztát lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk, és megkenjük a töltelékkel, majd szorosan feltekerjük. Folpack-ba csomagoljuk, és pár óráig (esetleg egész éjszakára) hűtőben pihentetjük.