Sajtos csiga a Előételek kategóriában
A lisztet összemorzsoljuk a hideg Rama margarinnal, hozzáadjuk a tejfölt, a sütőport és a sót. Alaposan összedolgozzuk. Akkor lesz jó, ha a tészta már mindent felvett és tiszta marad utána a gyúródeszka. 4 egyforma cipót formázunk belőle és pihentetjük, amíg elkészül a töltelék.
A töltelékhez a Rama margarint 4 egyforma részre daraboljuk, a sajtokat lereszeljük és azt is 4 részre osztjuk. Kis edényben, alacsony hőfokon felmelegítjük a Rama margarint és belekeverjük a sajtot, valamint a pirospaprikát. Kicsit kevergetjük, amíg a sajt meg nem olvad, majd levesszük a tűzről.
A tésztát lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk, megkenjük a töltelékkel, majd szorosan feltekerjük. Folpackba csomagoljuk és pár órát (esetleg egész éjszakát) hűtőben pihentetjük.