Sajtkrémes-majonézes sonka roládok
Sajtkrémes-majonézes sonka roládok
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Classic - 5 dekagramm
  • liszt - 3 evőkanál
  • füstölt sonka - 16 szelet
  • Globus Majonéz - 2 evőkanál
  • petrezselyem - 1 csokor
  • natúr krémsajt - 10 dekagramm
  • forró tej - 2 dl

Elkészítés:

  1. Az olvasztott margarinon habzásig hevítjük a lisztet, majd keverve forró tejet öntünk hozzá, hogy sűrű besamelt kapjunk, ami elválik az edény falától.
  2. Ha elkészült kihűtjük, majd hozzáadjuk a natúr krémsajtot, a majonézt, sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel ízesítjük, és jól összekeverjük.
  3. Tálaláskor a füstölt-főtt sonka szeleteket tálcára fektetjük, nyomózsákból krémet nyomunk rájuk, és felcsavarjuk.
  4. Végül a két végét is díszítjük a krémmel és lehűtve, petrezselyemmel díszítve kínáljuk.