Sajtfondue
Sajtfondue
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • sárgarépa - 300 darab
  • tej - 500 milliliter
  • paprika - 80 gramm
  • bagett - 1 darab
  • Knorr Sajtszósz alap - 1 csomag
  • tejszínes ömlesztett sajt - 20 dekagramm
  • cherry paradicsom - 10 darab
  • zeller szára - 200 dekagramm

Elkészítés:

  1. Minden zöldséget mossunk meg és vágjuk kisebb darabokra, a bagettet is kockázzuk fel. Tegyük a 4 kis tálba.
  2. Egy lábosban melegítsük fel a tejet, adjuk hozzá a Knorr Sajtszósz alapot és az ömlesztett sajtot. Forraljuk fel, egész idő alatt kevergetve. A mártás könnyen odakap. Ha túl sűrű, adhatunk hozzá még egy kis tejet.
  3. Az elkészített mártást öntsük tiszta tálkákba.
  4. A feldarabolt zöldségeket fűzzük pálcikákra és mártsuk meg az elkészített szószban.