Feltöltve:

Sajtbejgli

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz20 dekagramm
sajt20 dekagramm
gépsonka20 dekagramm
Globus Mustár1 teáskanál
háromszögletű sajt140 gramm

Elkészítés

1. lépés

Felforralunk 1 l vizet, elzárjuk alatta a gázt és beletesszük a sajtot egészben. Úgy válasszuk meg az edényt, hogy a sajtot ellepje a víz. 20 percig állni hagyjuk így a sajtot a forró vízben. Amikor letelik az idő, kissé megnyomkodjuk a közepénél a sajtot és puha, formázhatónak érezzük, akkor jó.

2. lépés

A krémhez összekeverjük a szobahőmérsékletű Rama margarint, a dobozos sajtot, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mustárt, az apróra vágott hagymát és petrezselymet.

3. lépés

Két folpack között kinyújtjuk a sajtot. A cél a téglalap, vagy ovális lenne, de ha amőba lesz az sem baj, hiszen a végeredményben nem fog látszani. A vékonyan kinyújtott sajt tetejéről lehúzzuk a folpackot, de az alján ott hagyjuk még. Beborítjuk sonkával és megkenjük a margarinos krémmel.

4. lépés

A hosszabbik oldal mentén a folpack segítségével óvatosan feltekerjük. Tálcára tesszük a hajtással lefelé. A tetejét pirospaprikával megszórjuk. Hűtőben tároljuk, szeletelni is könnyebb ha már összedermedt.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 4
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 180"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem