majonéz | 200 milliliter |
---|---|
paradicsom | 1 darab |
tojás | 10 darab |
petrezselyemzöld | 1 evőkanál |
uborka | 1 darab |
sajt | 250 gramm |
Knorr Petrezselymes tyúkhúsleveskocka | 1 darab |
főtt sertéshús | 150 gramm |
főtt csirkehús | 150 gramm |
Russzkij kraszaviec saláta a Saláták kategóriában
A Petrezselymes tyúkhúsleves-kockát forrald fel 150 ml vízben. Hűtsd le és keverd a majonézzel sima állagú szósszá.
A főtt húsokat és tojást vágd szeletekre.
Add hozzá a reszelt sajtot és az előkészített majonézt.
Keverd össze és tedd át salátástálba. Halmozd a tetejére a reszelt sajtot, hússzeleteket, paradicsomot, uborkát és petrezselyemet.