Feltöltve:

Rumosmeggyes csokoládéparfé

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vékony lapocskákra vágott mandula
szalakáli (élelmiszerboltokban kapható)

-

csokoládé forgácsokra vágva5 dekagramm
rumosmeggy (vagy fél üveg meggybefőtt 1-2 órára cukros rumba áztatva)0.5 üvegcse
porcukor5 evőkanál
instant kakaópor10 evőkanál
tejszín0.5 liter

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tejszínt összekeverjük a cukorral, a kakaóporral, és kemény habbá verjük. A felvert habba beleforgatjuk a rumosmeggyet és a csokoládéforgácsot. Egy őzgerincformát kibélelünk folpackkal úgy, hogy a fólia jócskán túllógjon szélein. A habot belekanalazzuk a formába. A folpackot ráhajtjuk, és az egészet berakjuk a mélyhűtőbe legalább 3-4 órára. A kész parfét tálra borítjuk. A fóliát lehúzzuk róla, és tejszínhabbal tálaljuk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem