Feltöltve:

Rumos gesztenyegolyó

timer 30
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

gesztenyemassza50 dekagramm
porcukor5 dekagramm
rum1 kávéskanál
meggy10 dekagramm
étcsokoládé10 dekagramm
étolaj1 kávéskanál

Elkészítés

1. lépés

A gesztenyemasszát az átszitált porcukorral és a rummal jól összekeverem, majd egyforma darabokra osztom. Mindegyik darab közepére egy-egy szem kimagozott meggyet teszek, majd golyóvá formázom őket. A tört étcsokoládét és az étolajat gőz fölött felolvasztom. A felolvasztott csokoládémasszában megforgatom a rumos gesztenyegolyókat. Ha megdermedt rajta a máz, tálalom.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem