Feltöltve:

Rumos diótorta

timer 130
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Tészta

dió1 bögre
liszt1 bögre
cukor1 bögre
tej1 bögre
tojás1 darab

krem

porcukor30 dekagramm
Ráma25 dekagramm
darált dió25 dekagramm
rum1 kevés

Elkészítés

  1. 1. lépés

    24 cm-es tortaformában 2-szer megsütjük a diós tésztát. Amíg hűl, elkészítjük a krémet. A Ramát habosra keverjük, majd azután hozzáadjuk a cukrot a diót és cseppenként a rumot, ügyelve, hogy a krém össze ne menjen. A piskótákat 2-2 lapra elvágjuk és a diós krémmel megtöltjük. Díszítés, bevonás ízlés szerint.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0