Rozmaringos báránygerinc zellerpürével a Főételek kategóriában
Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra. Forgassuk át margarinban, majd süssük meg az újkrumplit 30 perc alatt a sütőben. Aprítsunk fel egy gerezd fokhagymát, a zellert és a rozmaringot. Keverjük össze a citromlét egy ek margarinnal,a fokhagymával és a rozmaringgal. Pácoljuk ebben a báránygerinc darabokat 15 percig.
Pirítsuk meg a másik felaprított fokhagymát és a zellert egy ek margarinban. Adjuk hozzá a tejet és főzzük 15 percig. Enyhén sózzuk, borsozzuk, majd pürésítsük.
Oldalanként grillezzük meg a húst 2-2 percig. Majd adjuk hozzá a Knorr levesalapot és 1 dl vizet. Pároljuk 5 percig. Tálaljuk a krumplival és a zellerpürével.