Roston sült zöldségnyárs majonézes krémsajtos mártogatóssal
Roston sült zöldségnyárs majonézes krémsajtos mártogatóssal
  • timer45 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • paradicsom - 4 darab
  • olívaolaj - 1 dl
  • csiperkegomba - 8 darab
  • cukkini - 2 darab
  • piros kaliforniai paprika - 1 darab
  • zöld kaliforniai paprika - 1 darab
  • lilahagyma - 2 darab
  • Globus Majonéz - 2 dl
  • sárga kaliforniai paprika - 1 darab
  • száraz fehérbor - 1 dl
  • tömlős sajtkrém - 2 darab
  • Knorr Gyros Fűszerkeverék - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. A cukkinit és a gombát szeletekre vágjuk, a lila hagymát felcikkezzük, a paprikákat nagyobb kockákra vágjuk, a paradicsomot pedig hatodoljuk.
  2. Az így előkészített zöldségeket váltakozva nyársra húzzuk, Fűszerkeverékkel fűszerezzük, majd az olívaolajjal meglocsoljuk és forró rostlapon pirosra sütjük.
  3. A mártogatóhoz a majonézt simára keverjük a krémsajttal, hozzáöntjük a fehérbort, majd jól lehűtjük.
  4. Tálaláskor a nyársakat tányérra fektetjük, és mellé kanalazzuk a krémsajtos mártogatót.